Solpanel biltema

Solpaneler – framtidens energikälla – Biltema

Solpaneler för hem och fritid | Biltema.se – Biltema.se

Det klimatsmarta alternativet för båtar, husvagnar, stugor och husbilar. Perfekt till att ladda batterier. Ska alltid användas med regulator. Med 90 cm kabel.

Hos Biltema hittar du solpaneler och solpanelsregulatorer att använda till stugan, båten eller husbilen. Läs mer >>

Solpanel – Biltema.se

Polykristallina solpaneler är oftast monterade på en aluminiumram. De är inte böjbara och behöver monteras med separata fästen. För att uppnå maximal …

Polykristallina solceller i aluminiumram. Ett klimatsmart alternativ för båtar, husvagnar, stugor och husbilar. Perfekt till att ladda batterier. Ska alltid användas med regulator. Med 90 cm kabel. OBS! Tål inte att gå på.

Solpaneler – ladda batterier till bil, husvagn och båt – Biltema

Solpaneler – ladda batterier till bil, husvagn och båt – Biltema.se

Solpaneler är ett bra alternativ när du behöver ladda ditt batteri, fungerar både till bilar, husvagnar och båtar.

Solcellspanel – Biltema.se

Solcellspanel

Portabel solpanel, 100 W – Biltema.se

Monokristallin solcell med inbyggd PWM regulator. Komplett system för portabel användning. Perfekt för husbil, husvagn, båt eller bil där man har större strömbehov. USB-utgång för laddning av t.ex. mobiltelefon. Enkelt och snabbt att installera och komma igång. Fälls ihop och bärs som en väska, tar lite plats. Fem meter kabel med batteriklämmor ingår.

Solpanel, böjbar, 50 W – Biltema.se

Det klimatsmarta alternativet för båtar, husvagnar, stugor och husbilar. Perfekt till att ladda batterier. Ska alltid användas med regulator. Med 90 cm kabel. OBS! Tål inte att gå på.

Solpaneler – fånga gratis energi från solen – Biltema.se

En solpanel består av många mindre solceller som fångar upp och förvandlar solens energi till brukbar energi som kan lagras i ett batteri. Med batteriet kan vi sedan använda den energin till olika förbrukare, exempelvis ett 12 V kylskåp i en båt.

Portabel solpanel, 30 W – Biltema.se

Monokristallin solcell med inbyggd PWM regulator. Komplett system med alla nödvändiga tillbehör för enkel användning. Fungerar lika bra för fast montering som för portabel användning. Med alla tillbehör du behöver för att ladda ditt batteri. OBS! Måste vara ansluten till ett 12 V batteri! Tål inte att gå på. Tillbehör Kabel 1: Längd: 2,4 m. För anslutning till solpanel, DC utgång. Vattentät. Kabel 2: Längd: 2,4 m. För anslutning till 12 V batteri (med klämmor). 2 cigarettkontakter (hane & hona).

Vikbar solcellspanel, 21 W – Biltema.se

Portabel solcellspanel för vandring, i bilen eller på campingen. Kompakt format med fyra karbinhakar så att panelen lätt kan hängas upp eller fästas på ryggsäcken. Två USB-uttag, ett för IOS och ett för Android, så att du kan ladda mobiltelefoner, surfplattor och annan utrustning. Slitstarkt och vattentätt fodral i polyester.

Keywords: solpanel biltema