Pajform biltema

Pajform, löstagbar botten, 26,3 cm – Biltema.se

Ugnsform i rostfritt stål · Ugnsform, 2-pack · Ugnsform med lock · Sockerkaksform, 22 cm · Ugnsform, porslin, 28 cm · Springform, 28 cm · Pajform, löstagbar botten, …

Med klassiskt vågiga kanter, som går att avlägsna. Tillverkad av stål med non-stickbeläggning. Non-stickbeläggningen gör att pajen lossnar lätt, samt att formen är lätt att rengöra. Handdisk. Maxtemperatur: 250 °C.

Pajform, glas, 28 cm – Biltema.se

Aluminiumform av kraftig kvalitet med lock. Perfekt till förvaring eller pajform. Källsorteras som metall.

Med denna tidlösa och tåliga pajform kan du tillaga alla möjliga sorters rätter och desserter. Servera en klassisk ost- och skinkpaj, tillaga en traditionell smulpaj eller släng ihop en härlig kladdkaka. Förutom att tillaga rätter och desserter i den, går den utmärkt att använda som vanlig ugnsform för att värma upp maträtter. Den stilrena designen gör att du kan använda den som uppläggningsfat. Formen är tillverkad av ugnsfast borosilikatglas av hög kvalitet, vilket gör att den tål temperaturer från -30 °C upp till +500 °C. Det innebär att den även klarar av att förvaras i frysen, om du vill frysa ned det du tillagat, eller vill tillaga frysta desserter som exempelvis cheesecake. Formen tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.

Ugnsformar – Biltema

Ugnsfasta formar – Biltema.se

Folieform med lock, 10 st – Biltema.se

Folieform med lock, 10 st

Springform, 28 cm – Biltema.se

Klassisk ugnsfast bakform med avtagbar kant. Med non-stickbeläggning som gör att kakan lättare lossnar, samt gör det lättare att rengöra formen. Tillverkad av stål med non-stickbeläggning med lås av rostfritt stål. Handdiskas.

Ugnsform, porslin, 28 cm – Biltema.se

En stilren ugnsform i vitt porslin som passar till det mesta inom bakning och matlagning i ugn, så som pajer, gratänger, lasagne etc. Den ugnsfasta formen tål mikrovågsugn och är därför utmärkt om man behöver värma upp rätter innan servering, som revbenspjäll, köttbullar etc. Den klassiskt vackra designen gör att den även passar bra att använda som serveringsfat.  Formen tål värme upp till 250 °C. Pajformen är enkel att rengöra då den tål diskmaskin. Formen tål inte spisplattor, och ska därför inte placeras på varm spisplatta eller spishäll.

Ugnsform med lock – Biltema.se

Med denna form kan du tillaga det mesta i ugnen inom bakning och matlagning så som pajer, långpannebröd, gratänger, godis, müsli etc. När formen har svalnat, placera plastlocket på ugnsformen och lås med de två snäpplåsen. På lockets ovansida finns det ett handtag som gör att du lätt kan bära med dig formen. Perfekt när det är dags att bjuda på fika på jobbet, till picknicken, på stranden etc.  Med locket på brödformen håller det tillagade sig fräscht, samtidigt som det skyddar mot flugor, sandkorn etc. Designen på formen gör att den lätt går att stapla och inte tar upp onödig plats. Bakformen är tillverkad av slitstarkt stål med non-stickbeläggning, vilket gör att formen både är tålig samt lätt att hålla ren då livsmedel inte fastnar lika lätt. Beläggningen är silikonbaserad och utan tillsatt PTFE (Teflon). Bakformen tål frys, samt ugn upp till 230°C. Locket tål temperaturer upp till 100°C, men tål inte frys. Skötselråd: För att formen ska hålla länge, använd trä- eller plastredskap, och handdiska med mjuk svamp för att undvika repor i beläggningen. 

Folieformar, 10-pack – Biltema.se

Aluminiumform av kraftig kvalitet med lock. Perfekt till förvaring eller pajform. Källsorteras som metall.

Pajform löstagbar botten Baktillbehör – PriceRunner

Keywords: pajform biltema