Led lampa batteri biltema

LED-lampa med PIR-sensor, enkel, batteridriven – Biltema.se

Sensorstyrd lampa för användning utomhus. Lamphuvudet kan justeras och sensorn kan vridas och ställas in för att anpassa avkänningsområdet. Drivs av AA-batteri (medföljer ej).

LED-lampa – Biltema.se

Liten och lättmonterad LED-lampa som ger bra funktionsbelysning i små utrymmen. Kan hängas på skruv eller fästas med kardborrefäste eller magnet.

Campinglampa, 90 lm – Biltema.se

Liten, smidig lampa som enkelt kan hängas upp med krok eller magnet. Perfekt i tält, husvagn eller som arbetslampa. 12 SMD LED som ger max 90 lm. Starkt, svagt och blinkande ljus. Drivs med 3 x AAA-batterier (ingår inte). Av plast (ABS+PP) och aluminium.

LED Klämlampa, batteridriven – Biltema.se

Praktisk LED-lampa med klämfäste. Ljusstyrkan kan justeras i tre lägen och den flexibla armen gör att ljuset kan riktas åt valfritt håll. Monteras på t.ex. hylla eller skrivbord. Drivs med inbyggt Litiumbatteri som laddas via medföljande USB-kabel, strömadapter medföljer ej.

LED-slinga, batteridriven – Biltema.se

LED-slinga, batteridriven

LED-belysning – Biltema.se

LED-belysning

Arbetslampa, 100-110 lm, mini – Biltema.se

Greppvänlig arbetslampa i behändigt format med ljusstark LED-belysning. Smidig upphängning Arbetslampan är utrustad med både en krok och en magnet. Det gör den enkel att hänga upp exempelvis i ett tält eller på en motorhuv. Batteridriven Arbetslampans lysdioder drivs med tre stycken AAA-batterier (medföljer ej).

LED-lampa – Biltema.se

Liten och lättmonterad LED-lampa som ger bra funktionsbelysning i små utrymmen. Kan hängas på skruv eller fästas med kardborrefäste eller magnet.

Bordslampa, camping, 80–85 lm – Biltema.se

Med skärm och 24 st. LED. Batteri: 4 x AA (medföljer inte). Av plast.

Arbetslampa, batteridriven – Biltema.se

Bärbar arbetslampa, batteridriven med 4 st AA-batterier. Kraftig magnet i handtaget så att du lätt kan fästa lampan på en metallyta. Med krok så att du kan hänga upp lampan. Ställbar/Vridbar 360°.

Keywords: led lampa batteri biltema