Led bakljus biltema

Baklykta, LED, 110×110 mm – Biltema.se

Köpguide baklyktor – välj rätt bakljus till ditt släpfordon. Säkerheten är a och o när du befinner dig i … Baklykta, LED, 252 x 133 mm, med reflex, höger.

Kvadratiskt LED- baklykta med funktioner för bak- och bromsljus samt blinkers. Baklyktan kan monteras på både höger och vänster sida baktill på släpvagn. Levereras med anslutningskabel och monteringsskruvar. Lyktan är vattentät och E-märkt.

Baklykta LED – Biltema.se

Kombinationslykta med sekventiell/vandrande blinkers och funktioner för bak-, stopp- och backljus. För montering på både höger och vänster sida. E-märkt.  OBS : Ej kompatibel med Canbus-system.

Baklykta, LED, Ø122 mm – Biltema.se

Rund LED-baklykta med funktioner för bak- och bromsljus samt blinkers. Baklyktan kan monteras på både höger och vänster sida baktill på släpvagn. Levereras med anslutningskabel och monteringsskruvar. Lyktan är vattentät och E-märkt.

Baklykta, LED, 154×84 mm – Biltema.se

Rektangulär LED- baklykta med funktioner för bak- och bromsljus samt blinkers. Baklyktan kan monteras på både höger och vänster sida baktill på släpvagn. Levereras med anslutningskabel och monteringsskruvar. Lyktan är vattentät och E-märkt.

Baklykta LED – Biltema.se

Kombinationslykta med sekventiell/vandrande blinkers och funktioner för bak-, stopp- och backljus. För montering på både höger och vänster sida. E-märkt.  OBS : Ej kompatibel med Canbus-system.

Baklykta, LED, Ø140 mm – Biltema.se

Rund LED-baklykta med funktioner för bak- och bromsljus samt blinkers. Baklyktan kan monteras på både höger och vänster sida baktill på släpvagn. Levereras med stiftanslutningar och monteringsskruvar. Lyktan är vattentät och E-märkt.

Baklykta rund LED – Biltema.se

Baklykta rund LED

Baklykta, LED, 252 x 133 mm, med reflex, höger – Biltema.se

Kombinationslykta med funktioner för bak-, back-, dim- , bromsljus och blinkers samt integrerad triangelreflex. LED-baklykta för montering på höger sida baktill på släpvagn. Levereras med anslutningskabel och monteringsskruvar. Lyktan är vattentät och E-märkt. OBS : Ej kompatibel med bilar som har CANBUS.

Köp【Baklyktor】hos Biltema – Varför betala mer?

Köp【Baklyktor】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av baklyktor för släp, trailers, hästtransporter m.m ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Baklykta, LED, 200×110 mm – Biltema.se

Rund LED-baklykta på svart sarg med funktioner för bak- och bromsljus samt blinkers. Baklyktan är för utanpåliggande montering på både höger och vänster sida baktill på släpvagn. Levereras med anslutningskabel och monteringsskruvar. Lyktan är vattentät och E-märkt.

Keywords: led bakljus biltema