Larm biltema

Köp ett billigt【Larm】hos Biltema Varför betala mer?

Köp ett billigt【Larm】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Med ett uppfartslarm ökar tryggheten i och kring hemmet. Larmet har en väderbeständig PIR-sensor (passiv infraröd sensor) som enkelt placeras på uppfarten, …

Vid köp av larm såsom överfallslarm, vattenlarm & magnetlarm ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Uppfartslarm – Biltema.se

Vårt sortiment erbjuder produkter inom brandsäkerhet, hemlarm och säkerhetsboxar. Helt enkelt produkterna som skyddar dig och dina ägodelar. Mer om Säkerhet.

Med ett uppfartslarm ökar tryggheten i och kring hemmet. Larmet har en väderbeständig PIR-sensor (passiv infraröd sensor) som enkelt placeras på uppfarten, vid inpassagen eller i trädgården och en mottagare som placeras inomhus.  Trådlös överföring Larmets sensor har en avkänningsvinkel på 30° och scannar av allt som rör sig inom 5–8 meters avstånd. När någon passerar sensorn skickas trådlöst en signal till mottagaren som då ger ifrån sig både en hörbar och en visuell signal. Det gör att du får bra koll på alla som kommer in på din tomt. Justerbar signal Larmets ljudsignal går att justera i två volymlägen. Det går också att slå av ljudsignalen helt och enbart använda ljussignalen eller slå av ljussignalen och enbart använda ljudsignalen. Kan användas som entrélarm Uppfartslarmet kan även installeras och användas som passagelarm i entréer. Detta passar exempelvis dig som har ett stort hus och vill vädra med öppen dörr och dig som driver en liten butik, restaurang eller verkstad och vill hålla koll på när kunderna kommer. Sensorn kan även användas som åtelarm och övervakning av foderspridare. Utbyggbar Vill du bevaka flera områden eller entréer kan fler sensorenheter köpas och kopplas till samma mottagare. De måste då vara inställda på samma kanal som mottagaren. Viktigt att tänka på Sensorn kan ibland reagera på varma luftströmmar och vindar. Sätt i så fall en genomskinlig tejp på sensorfönstret så minskar känsligheten.

Minilarm med magnetkontakt – Biltema.se

Brandvarnare, larm och övervakningskameror. En brand, ett inbrott eller ett överfall – händelser som sätter spår och kan orsaka lidande och stora skador. Både …

Minilarm med magnetkontakt

Överfallslarm – Biltema.se

Överfallslarm

Säkerhet – Biltema.se

Ett hem är mer än bara fyra väggar och ett tak. För att kunna sova säkert, såväl hemma som borta gäller det att veta att det viktigaste i livet är väl skyddat. Vårt sortiment erbjuder produkter inom brandsäkerhet, hemlarm och säkerhetsboxar. Helt enkelt produkterna som skyddar dig och dina…

Vattenlarm – Biltema.se

Vattenlarm som placeras på golvet och varnar direkt vid kontakt med vatten, till exempel från läckande vattenrör eller vitvaror i kök och tvättstuga.

Larmdekal, 10-pack – Biltema.se

Klistermärke som visar att ett område är larmat. Mått: (L) 4 x (B) 6 cm.

larm biltema – Grispersson

Bruksanvisning Biltema 44-499 (Svenska – 10 sidor)

Manual Biltema 44-499. Se bruksanvisningen för Biltema 44-499 gratis eller ställ din fråga till andra ägare av Biltema 44-499.

Larm & säkerhet | Köp hos Clas Ohlson

Keywords: larm biltema, billarm biltema, biltema larm, dörrlarm biltema, lutningslarm biltema