Distanser biltema

Mellanlägg – Biltema.se

Mellanlägg

Pallningsbricka, 1–5 mm, 50 st. – Biltema.se

Flexibla klossar för mindre anpassningar och uppreglingar. 

Distanser för klinkerläggning, 50 st. – Biltema.se

Extra distanser för användning vid läggning av klinker för att få jämt avstånd mellan plattorna. Tillsammans med kilar och specialtång blir det enklare att få en jämn golvyta och därmed undvika fogsprång. Distanser tillåter fogbredd från 2 mm.

Distanskryss 4-pack – Biltema.se

Ett praktiskt hjälpmedel för att få önskat mellanrum mellan trallbrädorna när du bygger trädäck. Använd distanskryssen i båda ändor av trallbrädan så blir alla brädor helt parallella och du får ett snyggt slutresultat. Tack vare sin kryssform faller det inte ner mellan brädorna. Distanskrysset har avstånd för 3, 4, 5 och 6 mm.

Nivådistansset för klinkerläggning – Biltema.se

Nivådistansset för klinkerläggning

Armeringsdistans, 40/50, 60 st. – Biltema.se

Håller armeringsnätet på önskad höjd ovanför golvet vid gjutning.

Distansplatta, kork, 70 x 70 mm, 25 st. – Biltema.se

Distansplatta av hållbar PAH-fri kork. Den skapar avstånd mellan underkonstruktion och fundament/stöd vilket ger skydd mot stigande fukt i träbjälklaget. Plattan är även användbar vid höjdjustering och för att jämna ut lastfördelningen i konstruktionen. Kork har många bra egenskaper. Det är naturligt vattenavvisande, tryckstabilt, dämpande och svårantändligt.

Spacers, 2 st. – Biltema.se

Av aluminium. För spårviddsökning vid montering av aluminiumfälgar. 4/5 bult universal.  Ej godkänt för vägtrafik i Finland! 

Brickor – Biltema.se

Keywords: distanser biltema