Borste biltema

Borste – Biltema.se

Borste

Kvastar och borstar – Biltema.se

Köp kvast till lågt pris! Plastkvast och klassisk piassavakvast eller sopborste. Vi har även lösa kvastskaft. Biltema.se!

Multiborste, 25 cm – Biltema.se

Praktisk borste av plast för rengöring av bilar, båtar etc.

Borste, infällbar – Biltema.se

Mjuk borste med infällbar borst och svart plastskaft. Tar liten plats och är perfekt att använda för att borsta bort damm och smulor i t.ex. bilen.

Rengöringsborstar – Biltema.se

Rengöringsborstar för gevär. Var noga med att använda rätt borste till rätt kaliber. Kontrollera noga före användning att borsten stämmer överens med vapnets kaliber. Se till att vapnet är oladdat och att korrekt patron ur har gjorts. Rikta alltid vapnet i en ofarlig riktning vid vapenvård.

Interiörborste – Biltema.se

Borste som effektivt tar bort hund- och katthår från textil som, klädslar, dynor, och mattor. Med greppvänligt handtag och borst av PVC. Rengörs enkelt under rinnande vatten. 

Borstset, 3 st. – Biltema.se

Rengöringsborstar i olika modeller till borrmaskin/skruvdragare. Borstarna har hård nylonborst för rengöring av säten och mattor i bilen. Den ovala borsten är effektivt för att ta bort t.ex. hundhår och den lilla borsten kommer enkelt åt där det är trångt. Använd tillsammans med textilrengöringmedel och kör med borsten för att jobba in medlet och få upp smutsen till ytan. Torka sen av ytan med en microfiberduk eller använd våt-/torrdammsugare.

Biltvättborste med teleskopskaft – Biltema.se

Tvättborste med mjuk borst som är skonsam mot lacken.  Förstärkt teleskopskaft av aluminium, 110–170 cm.   Snabbkoppling för ½”-slang. Avstängningsknapp för vattenflödet. Borsten kan skruvas av och användas separat.

Interiörborste, 2 st. – Biltema.se

En rengöringsborste med mjuk borst avsedd för borstning och rengöring tillsammans med interiörrengöring. Borsten kan även användas vid utvändig tvätt av svåråtkomliga utrymmen.

Tvättborstar för effektiv biltvätt – Biltema.se

Keywords: borste biltema, biltema borste