Biltema press

Verkstadspress, 10000 kg – Biltema.se

Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg – prenumerera …

Hydraulisk verkstadspress med flyttbar presskolv som passar utmärkt för den lilla verkstaden. Justerbar höjd på mothåll för att få plats med större arbetsstycken. Verkstadspressen levereras komplett med tryckmanometer och 2 st. V-block. OBS ! Hydraulolja ingår ej.

Press – Biltema.se

Här kan du följa de senaste nyheterna från Biltema.

Verkstadspress, 20000 kg – Biltema.se

Golvmodell med kolv som är flyttbar i sidled.  Med tryckmanometer och 2 st. v-block.  Max gap ca 100 cm från kolven till lägsta positionen och stämpeldiametern är 48,1 mm.  Arbetsområdet är max 530 x 940 mm. OBS ! Hydraulolja ingår ej. Rymmer 800 ml.

Verkstadspressar – Biltema.se

Pressplatta, universal – Biltema.se

Tillbehör för hydraulpressar. Gör det enkelt att sätta upp t.ex. hjulspindel och hjulnav för pressning av hjullager, eller bärarmar för pressning av bussningar. Trepunktskontakt för säkert stöd vid montering och demontering.  Innehåll : Basplatta med gängade hål och svängbar del för flexibilitet; stödbultar, brickor och muttrar.

Kaffepress, 1 l – Biltema.se

Kaffepress, 1 l

Kabelskopress – Biltema.se

Kabelskopress

Citruspress/köksmått – Biltema.se

Citruspress/köksmått

Hamburgerpress – Biltema.se

Gör dina egna hamburgare snabbt och enkelt. Alltid perfekta hamburgare oavsett vem som kockar! Av aluminium med non-stick beläggning.

Verkstadspress | Hydraulisk press | HAMRON – Jula

Verkstadspress | Hydraulisk press | HAMRON | Jula

Idealisk för bil-, motor-, gårds- och reparationsverkstäder. Utrustad med kraftigt styrhandtag och tryckmätare. Arbetsområde: 160-330 mm.

Keywords: biltema press